UTELÅST MITT I NATTEN

Inatt väckte hundarna mig vid ca 03.00 och skulle ut. Så det var bara att kravla sig upp ur sängen och gå ut med dom. När vi var på väg och skulle gå in igen så hoppade Blizz på dörren så den låstes igen. Har en gammaldags dörr som man måste låsa upp på sidan jämt. Annars om den stängs så är den låst. Så där stod vi, ingen nyckel, ingen telefon, ingen bilnyckel, ingen jacka, ingenting. Var så himla trött också så kunde inte tänka riktigt. Började iallafall med att försöka väcka Jörgen (min morbror som bor i samma hus), stod utanför hans fönster och ropa på både han och hans hund (i hopp om att han skulle väcka honom). Men nää, dom båda sov som stockar! Då vare bara att gå och försöka på mormors dörr istället (som också bor i samma hus). knacka, knacka och knacka, på både dörr och fönster. Men nää.. hon sov och hörde inget. Gick till Jörgens fönster igen och ropa, men nää. Paniken började verkligen smyga sig på vid det här laget och jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle ta mig till. Hade bara t-shirt på mig och frös något fruktansvärt. Som tur var så kom jag på efter ett tag att jag hade en jacka ute sen förut, så jag tog på mig den och började gå mot mamma & pappa kl 4 på natten. Vid det här laget var jag fett less och hoppades verkligen på att någon av dom var hemma, då jag inte hade några fler alternativ. Som tur var så va pappa hemma och jag lyckades väcka honom genom att banka på dörren. TACK OCH LOV! Så jag la mig och sov där några timmar innan mamma skjutsa hem mig vid 8, då hon kom hem från jobbet.

Blizz var alltså väldigt billig inatt. Så jag har lärt mig en läxa.. lås alltid upp dörren på nätterna om jag går ut med hundarna. Men det är ju de där med minnet också, hur jag ska komma ihåg det är ju en annan femma..

Gillar

Kommentarer

ssofiastromberg
ssofiastromberg,
Alltså gud va hemskt att bli utelåst!! Allt bra med dig annars? Önskar dig en fortsatt fin söndag, kram <3
nouw.com/ssofiastromberg
cecilija
cecilija,
Ja det var verkligen inte en rolig upplevelse 😣men det slutade ju bra iallafall 😅 nä tyvärr inte. Hur är det själv? 😘 kram
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao