VAD HAR HÄNT SEN SIST?

Hej finisar! I detta inlägg tänkte jag att ni ska få komma ikapp lite om vad som hänt sen sist. Väldigt mycket har hänt och jag vet seriöst inte vart jag ska börja? Kommer inte kunna dela med mig av allt som ni kanske förstår, men det mesta iallafall :) Tar det inte i någon speciell ordning. Men försöker att inte skriva helt hullerombuller ;)


1. Sommaren startade inte så bra då jag och Johan gick isär. Jag har nog helt ärligt aldrig blivit så besviken på en människa i hela mitt liv. Han var inte alls den jag trodde. Så det var för de bästa och som tur är.. går livet vidare.

2. Har badat mer än vanligt i sommar pga den extrema värmen vi haft. Är så tacksam för att vi äntligen fått en helt amazing sommar! Den var väldigt välbehövlig kan jag ju säga.

3. Märkte att jag fick extremt låg puls. 89 i övertryck, vilket är sjuuukt lågt. Fick sluta med hjärtmedicinen och avvakta.

4. Har passat på att vara i Edebosjön (där vi har stuga) i sommar.

5. Har haft otroligt mycket problem med nacken och axlarna sen frontalkrocken i februari.

6. Jag har äntligen köpt en ny säng och en begagnad soffa.

7. Har opererat bort en till visdomstand.

8. Nu kommer vi till det värsta som har hänt under tiden jag inte bloggat. Ni kanske kommer ihåg att min hund Blizz var dålig? och att vi var på ett X antal veterinär besök? Efter typ det 7 besöket hos vet kom dom fram till vad som var fel på min bebis.. Han hade missbildade njurar, så dom fungerade inte som dom skulle. Han skulle aldrig kunna få leva ett värdigt liv och han hade bara blivit sämre. Så jag fick ta det jobbiga beslutet att ta bort honom. Bara 1,5 år gammal.. min älskade bebis :'( Mitt hjärta krossandes ännu en gång.

9. Fick ta bort Cooper (min katt) veckan efter Blizz avlivning. Cooper hade problem med ryggen och det var inget att göra någoting åt. Han hade ont och det bästa för honom var att få somna in :'( Vid det här laget var jag helt nedbruten.

10. Började träffa Patrik och vi klickade väldigt fort. Vi är så otroligt lika varann så det är sjukt. Men som tur är så är vi olika på vissa sätt också!

11. Bokade en kattunge i början på sommaren av min kusin. Så i augusti fick jag åka och hämta hem den lilla krabaten. Lucifer fick han heta ;) Kan ju säga att han lever upp till sitt namn ibland! Riktig vilding!

12. Det har varit val i Sverige. Jag åkte och rösta som dom flesta andra.

13. Köpte en ny telefon och tog på mig ett abonnemang för första gången i mitt liv. (Kontantkorts lover_95)

14. Har fått börja med hjärtmedicin igen, dock en annan sort.

15. Står på kölista hos en golden uppfödare. Så blir kanske en golden valp i vinter :) yeeey

Det var allt för den här gången och hoppas ni uppskattade detta inlägg.

Vi ses snart igen, kram på er bästa ni!

Gillar

Kommentarer

elsajonsson
elsajonsson,
Weee 😃 och vi behöver en irl catching up nåt tag!
nouw.com/elsajonsson
cecilija
cecilija,
ja men verkligen <3
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao