VANN EN TANDBLEKNING

Hej på er snyggingar! I tisdags var jag iväg till Sundsvall då jag hade tid hos Skin Clinic för att göra naglar. Hon som gör dom håller på att utbilda sig nu och behövde några att öva fransk på. Så jag ställde självklart upp :) Har velat göra naglar nu i några månader men inte funnits nån tid. Men nu nappade jag direkt, billigt och bra hehe! (Ja jag är snål). Jag blev iallafall nöjd och kan nog tänka mig att gå dit igen faktiskt! Väldigt trevlig tjej som gör dom och tiden bara flög iväg då vi hade en del att prata om. Super kul!

Sen så vann jag faktiskt en tävling i söndags som dom hade på instagram. Så himla kul då jag aldrig vinner nånting! Blev sååå glad :) Vann iallafall en.. TANDBLEKNING! Tjoohoo! Så jag passade på att göra den i tisdags också när jag ändå var där :) Det blev verkligen skillnad, men nu har jag redan vant mig så nu tycker jag inte man ser så mycket skillnad längre haha. Men jag hade iallafall sjukt gula tänder innan. Så detta är något jag velat göra i flera år, men aldrig vågat. Men nu blev det äntligen av och jag kommer nog göra nån till tandblekning i framtiden för ännu bättre resultat! Vi tog före och efter bilder, men dom blev tyvärr inte så bra. Så jag får visa er nån annan gång hur det blev. För er som undrar så använder dom sig av Mighty Smile :)

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Så fin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
cecilija
cecilija,
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao