VERKSTAN

Hmm undra vad detta inlägg ska handla om då tro?.. Jooo jag har otur i vanlig ordning och det är en massa fel på min bil som måste lagas.. Den har varit såhär trasig sen jag köpte den tydligen.. fuuun! Så ja.. Jag kommer bli ruinerad delux nu. Men en grej ska dom jag köpte bilen av fixa, vilket är en enorm lättnad! Då det minskar kostnaderna till ungefär hälften. Det är alltså tanken som läcker, så jag behöver en helt ny tank. Så idag ska jag faktiskt åka och lämna bilen hos dom i Birsta så får dom fixa de där. Också får jag hålla tummarna att det blir riktigt gjort så det slipper krångla nå mer med den.

Sen så är det ju såklart ännu mer fel.. hjulinställning måste göras, bussningarna är väck och en länkarm måste bytas osv osv osv.. Kommer inte ens ihåg allt! Min hjärna blir helt mos. Det är i alla fall galet dyrt och jag vill bara grina. Men det måste göras och förhoppningsvis (peppar peppar) så kommer bilen hålla ett tag sen. Men resten av grejerna får en kille här i Fränsta fixa som tydligen är väldigt duktig. Så min bil kommer nog finnas på verkstan ett tag nu framöver. Men det ska jag nog klara av, håller mig ändå mest hemma nu. Men när allt är fixat och klart hoppas jag verkligen att den håller sig felfri ett bra tag framöver.. För jag har verkligen inte råd med allt detta krångel :(

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao