VETERINÄREN

Hej finisar! Idag var jag iväg med Khloe till veterinären igen. Hon sövdes och dom gick in med en kamera i nosen & svalget. Hon var svullen och väldigt irriterad i nosen (inflammation), så hon har fått antiinflammatoriska tabletter hon ska ta nu i 1 vecka. Sen så tog dom även prover från nosen och dom får vi svar på om ca 2 veckor.. så ja.. det är lång väntan. Men jag tror redan jag vet vad det beror på. Hon är nog allergisk mot något. Jävla skit! Men dom hittade inget i svalget iallafall, allt såg bra ut där. Tack & lov! Så nu är det bara att vänta på provsvaren.. Är iallafall otroligt tacksam över att sövningen gick bra, min lilla skrutt <3

Det är i sådana här lägen man är väldigt glad att man har försäkring på sina djur! Detta besöket idag gick på +9.700:- utan försäkring. Som tur är så försäkrar jag mina djur då jag tycker det är idiotiskt att inte göra det. Försäkringsbolaget ersatte +7.200:-, så ja.. en enorm skillnad! Så om du inte har ditt djur försäkrat, fixa det på en gång. Det är värt varenda krona om sjukdom/olycka är framme.

Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,
Galet dyrt är vad det är.
nouw.com/malinedlund
cecilija
cecilija,
Ja fruktansvärt.. 😫
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao