Veterinären med Blizz

Idag har jag varit iväg till veterinären i Sundsvall med Blizz. Det har varit något med han ända sen jag köpte han i november, men jag har avvaktat att åka in pga att det kunde vara noskvalster. Ville se ifall dom andra hundarna började visa symptom på noskvalster. Men det har dom inte gjort och Blizz har varit mycket bättre emellanåt, så jag har trott att det blivit bra. Men för ca 2 veckor sedan blev han snabbt sämre igen i andningen, hosta osv. Så då bokade jag tid på en gång och idag fick vi komma in. Jag sa direkt till vet att det antagligen inte var noskvalster och att dom skulle fokusera på luftvägarna istället. Vilket dom gjorde. Det blev snabbt röntgen och blodprover tagna. Såklart så hade jag rätt.. Varför ska jag alltid ha rätt när det gäller sånt här? Han har problem med luftvägarna. Kan ev. vara lungkollaps. Så dom måste gå ner med en kamera för att veta helt säkert. Sen när vi vet vad det är kommer dom gå igenom om det finns några möjligheter. Är så otroligt rädd att det inte ska finnas några. Min lilla bebis är alldeles för ung för att få somna in. Min hjärta går sönder </3

Han får inte anstränga sig överhuvudtaget nu innan vi vet vad som är fel. Fått ny tid den 22 maj. Så blir vila nu för lillbubben i ca 2 veckor. Jag är livrädd och tänker alltid det värsta! Håll tummarna för min bebis!

Gillar

Kommentarer

Reirei
Reirei,
Ska hålla tummar och tår.... hoppas de går bra för er... styrke kramar till er
nouw.com/reirei
cecilija
cecilija,
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao