VI DRAR TILL FJÄLLEN..

Var det meningen att min rubrik skulle vara till inlägget jag tänkte skriva när vi satt i bilen på väg till Tänndalen i fredags. Men.. jag blev tyvärr äckligt jävla dålig på fredagen. Redan kl 6 på morgon började jag må fruktansvärt illa, sen tog det ca 5-6 timmar innan jag spydde. Jag mådde verkligen skit! Och för er som inte vet så har jag kräkfobi, så det var sjukt påfrestande. Men jag kämpade mig igenom det då jag verkligen ville iväg till fjällen. Så nästan direkt efter jag spytt började jag packa ihop grejer in i bilen och var fortfarande fast besluten på att åka. Så ca en timme senare satt vi i bilen på väg mot fjällen (ja jag är envis). Det var ett helvetet att må så illa. Men jag blundade och försökte tänka på andningen, så efter halva vägen började illamåendet gå över lite :) Sån lättnad! Men förstås så började ryggen göra ont då istället. Så typiskt! Det var en plågsam biltur helt enkelt. Men vi kom fram till slut och då kändes det hyfsat ok förutom en enorm smärta i ryggen.. Men jag var så lättad över att vara framme :) Så vi satt ute med dom andra i familjen en stund i solen innan vi gick in och värmde oss. Hundarna fick också springa av sig efter den långa bilturen. Dom var helt överlyckliga! Jag blev dock sämre igen på kvällen, hemsk smärta i ryggen, mådde illa och fick frossa åh feber. Fy vad hemskt det var. Kunde inte äta så gick och la mig i soffan inlindad i filtar istället. Vi gick alltså och la oss tidigt den kvällen. Det var väl behövligt, även fast jag inte sov så mycket.

På lördagen började jag må bättre och började känna mig hungrig igen. Så då kände man att det var på väg åt rätt håll! Så skönt! Vi tog då en hel dags skotertur allihopa (förutom Mamma, som valde att åka längdskidor istället). Det var verkligen en fruktansvärt härlig dag!! Även fast nacken och axlarna tog stryk, men det var de sååå värt!! Så himla vackert där uppe på fjället. Det är verkligen en helt magisk känsla! På söndagen blev det några timmar i slalombacken. Jag har faktiskt inte åkt slalom på ca 9 år, så var riktigt nervös inför att åka. Men det gick super bra! Mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på! Det satt i än, som tur va ;) Sen på söndagskväll åkte jag och Johan hemåt igen. Det blev en väldigt intensiv helg för min del! Men det var verkligen sååå värt det :) Hade en toppen helg, trots att den började dåligt! Och det var så skönt att få komma bort från allt annat en stund. Hoppas ni också haft en underbar påsk <3 Kram

Här kommer lite blandade bilder från både mobilen och kameran.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao