VI KÄMPAR PÅ

Hej på er! Många frågar hur jag mår.. och helt ärligt mår jag inte så bra.. såklart. Tror inte någon kan må bra i en sådan här situation. Men vi kämpar på, tillsammans! Är så tacksam att jag har Erik. Hade aldrig klarat av att gå igenom det här utan honom. Han betyder verkligen allt och lite till. Det låter kanske klyschigt, men han är min soulmate, på alla plan!

Vi tänker fly utomlands över jul. Då inget har blivit som vi tänkt oss och vi båda känner att vi behöver komma bort. Så vi skippar helt enkelt julen i år! Så skönt. Min ME kommer nog inte bli så bra av att resa, men julen gör den inte så mycket bättre den heller.. så det kanske jämnar ut sig. Jag får helt enkelt ta den smällen det blir då jag verkligen känner att jag måste bort härifrån ett tag. Behöver en break från livet här hemma. Så håll tummarna för mig att jag inte blir allt för dålig!! Vi åker i alla fall till Gran Canaria den 20 december och kommer hem den 27, på min födelsedag. Om allt går som det ska vill säga.. man vet ju aldrig med corona.. såå less på denna corona nu!! grr.. Hoppas den får ett slut snart!

Vad ska ni göra på jul?

Gillar

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao