vintage morning

Vid 12 tiden drar jag iväg till stan då jag ska på sjukhuset för endometriosen. Ska bli skönt att åka på återbesök då dom starka smärtstillande tabletterna jag fick sist gav mig hjärtklappning och illamående från helvetet. Så jag fick sluta ta dom på stört. Dock har jag tagit dom en gång per dag denna vecka då smärtan varit olidlig. Det har gått bra iallafall, skillnad på att ta 2 sådana tabletter per dag och 6 per dag som jag egentligen skulle göra. Biverkningarna blir inte lika starka. Dock ger det ju inte samma effekt mot smärtan. Men bättre än inget I guess. Aja.. iallafall så hoppas jag att ja får några andra tabletter och testa :)

Sen när jag kommer hem så är det bara att packa väskan, då jag och khloe åker iväg till Johan i nån/några dag/dagar. Skönt åh komma iväg lite :)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao