We were born to be real, not to be perfect.

Hej finisar! Vad har ni för er idag? :) Själv har jag hunnit med att städa åt kaninerna, tvättat och varit iväg till mor & far och letat efter skidor. Det är nämligen tänkt att vi ska åka till våran stuga i Tänndalen på långfredagen. Mamma och pappa åker på tisdagen, Niklas, Alice och Sara åker på torsdagen, jag och Johan åker på fredagen. Sen blir vi där över helgen är det tänkt :) Så vi får hoppas att vi kommer iväg! Man vet ju aldrig med mig.. har svårt att planera in sådana här saker när jag har så mycket sjukdomar, ångest osv. Har redan en fruktansvärd ångest, så vi får se hur det går! Men jag vill ju verkligen komma iväg, då det hade varit super kul! Så håll tummarna för mig, okej?

Imorgon drar jag iväg till Sundsvall! Då jag och Frida ska på Himlabadet (relaxen). Såå nice! Det blir också en himla utmaning för mig. Men det ska nog gå bra! Frida fyller ju år idag, så det blir väl till att fira henne lite imorgon är det tänkt :) Så vad passar inte bättre än att skämma bort sig lite på relaxen? Ska bli så himla mys att få umgås med henne, då det inte händer allt för ofta. Sen på kvällen har jag även tid på salongen och ska fylla i mina ögonbryn, finally! Längtar något galet mycket! hahah, ser verkligen hemsk ut just nu.. Så jag hoppas verkligen jag får göra dom, då jag nämligen fått ett utslag av akne nu i facet och en finne sitter väldigt nära ena ögonbrynet. Så får hoppas att den inte sitter i vägen. Då börjar jag nog gråta! Vill ha mina ögonbryn fina nu, tack! Jag som faktiskt inte haft problem med aknen på några månader nu och det har varit sååååå skönt! Men såklart kommer det nu, när jag verkligen inte får ha det ;) Så typiskt, as always.

bild från pixabay

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao