when the body says no

Hej finisar! Åkte aldrig hem igår kväll då jag känner mig helt död. Verkligen hur trött & slut som helst! Sen så är jag väl lite förkyld också. Det har brustit massa blodkärl runt ögonen med, så jag har små röda prickar runt dem just nu. Är nog pga att kroppen säger ifrån. Har ju blött mycket näsblod på sistone också och det brukar jag göra när kroppen är helt slut körd. Så idag blir det bara att ta det lugnt, heeeela dagen lång! Avbokade alltså EKG och läkarbesöket som jag skulle på idag och får helt enkelt ta det en annan dag. Dock så snart som möjligt, då det är ganska viktigt att ha koll på hjärtat just nu.

Igår drog iallafall älsklingen med mig på en kort skotertur, orkade egentligen inte överhuvudtaget. Men det var skönt att komma ut och få lite friskluft. Vi hade med oss kameran, men jag orkade verkligen inte ta några bilder med den. Så det blev nån mobilbild bara.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao