WHY ME?

Hej finisar! Huvudvärken sitter fortfarande i, så börjar tro att den kommer från nacken och axlarna. Har som vanligt galet ont, men det är bara att härda. Inget som verkar hjälpa ändå. Sen så har jag även börjat inse att det är något mer fel på mig. Det här med hjärntröttheten är inte normalt. Har inte blivit en gnutta bättre i det sen jag gick in i väggen 2012. Och utan djuren skulle jag aldrig ta mig upp på dagarna. Så jag hoppas på att en utredning görs snart. För jag orkar inte mer. Är ganska säker på att det är tröttheten också som gör att jag aldrig blir bättre i min depression. Så jag behöver hjälp.

Sen så fortsätter bara oturen.. som vanligt. Khloe har inte blivit nå bättre. Så hon kommer behöva sövas. Jag är så rädd.. såå rädd att det ska vara något allvarligt fel som Blizz hade. Så jag hoppas dom hittar något litet fel som man kan behandla. Annars kommer jag gå i tusen bitar. Sen så har jag även fått en tid hos min endometrios läkare/gyn läkare. Då han misstänker att jag har fått en cysta.. så jag måste undersökas och se om det är så eller om det är något annat. LIVET

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao