You are stronger than you think

Just nu har jag sån otrolig stark ångest. Tror allt det som hänt senaste året börjar komma ikapp igen. Jag är expert på att stänga av när saker och ting blir för mycket för mig och det är väl det jag gjort nu. Jag stänger av för att skydda mig själv. Men det kommer alltid för eller senare ikapp än och jag känner att det är på gång nu. Ångesten är skyhög och alla känslor bubblar upp till ytan. Jag vet inte hur jag ska hantera all den här smärtan. Jag är rädd.

Det här senaste året har verkligen varit jätte tufft. Mycket smärta både psykiskt och fysiskt. Det är sådana här stunder jag kan se tillbaka på och komma ihåg hur stark jag faktiskt är. Många brukar fråga mig hur jag kan va så stark, men jag har faktiskt inget svar på den frågan. Det är bara det att jag är så himla envis och ger nästan aldrig upp. Men just i dessa stunder känner man sig så fruktansvärt svag och hjälplös.

Min första tatuering jag gjorde, ca 1 månad efter jag fyllt 18.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao